Himlen blev mørk af russiske fly der flyver over Bornholm!

Det er i 50'erne og jeg sidder på min bedstefars arm, medens vi står under det store pæretræ i Bredgade 6 i Rønne, hvor jeg blev født den 5. oktober 1947 klokken 06:30 - på en sofa.

Det er i begyndelsen af den kolde krig og kun 1 år siden Danmark endelig blev frit, da russerne efter forudgående terrorbombninger af Rønne og Nexø, 11 måneders besættelse, voldtægter og plyndringer forlod Bornholm, og Danmark blev frit - den 5. april 1946.
De danske skoleelever kender desværre ikke den del af historien men undervises i, at danmark blev frit i 1945 hvilket er skammeligt - hvis Bornholm er en del af DK, var det først den 5. april 1946 danmark blev frit og ikke 5. maj 1945 som de fejlagtigt får at vide i skolerne! 

Jeg mærker tydeligt angsten i min bedstefar "kommer russerne nu tilbage for at genbesætte os"?

De havde oplevet II WWW-krigen, terrorbombningen af civilbefolkningen, flugten ud af byen og tilbagekomsten til en udbombet by, 11 måneders russisk besættelse, Berlin blokaden og Koreakrigen på det tidspunkt (senere kom mange flere til).

Herunder ser du de to krænkelser af dansk lufrum russerne gennemførte uden de forventelige store konsekvenser.

En vatpik af udenrigsminister der desværre omtales som bornholmer, Jeppe Kofod udtaler, at den russiske ambassadør er indkaldt til "en samtale" som han på bedste kujonagtiv vis overlader til udenrigsministeriets direktør at tage, medens han selv "flygter" til et NATO møde viser kun, den danske slaphed overfor russerne og er en gentagelse af den i 30'erne svage eftergivenhed typisk socialdemokrater og radigale udviser overfor nazisterne og nu de nye nazister - russerne...

At stemme på S eller de radigale er i manges verden stadig regulært at begå landsforræderi, de lærer aldrig af historiens fejltagelser - men gentager den!

Har danskerne glemt sloganet "Aldrig mere en 9. april" ??

Russiske flykrnkelser 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Russiske flykrnkelser 2'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvornår kommer næste krænkelse?

Der er gang i luftrummet ud for og omkring Bornholm for tiden, men det vender jeg tilbage til senere.
Nu er det pludselig NATO der er bagud og må i gang med at opruste - alle NATO lande undtagen DK har forstået Putins trusler, men regeringen tænker ikke på egen sikkerhed men snorksover videre - akkurat som i de katastrofale 30'ere.

Russisk TVRussiske løgne om Bornholm

Læs Politikens artikel her.

Se originalindslaget fra Russisk Stats-TV her (uden oversættelse):
https://www.youtube.com/watch?v=CNJn0H6BpbE&feature=emb_err_watch_on_yt 

 

FOLKEMØDET 2014 ANGREBET - NEJ - det var en del af "normalbilledet" desværre!

Tupolev Tu 214R inflightRussisk SIG OPKL mod DK 2018
Vi Bornholmere oplever igen efter "flere års fred og ro", at F-16 jagerfly må op og afvise russiske fly der nærmer sig vores grænse. Se kort her.

Når du kan høre F-16 flyve i cirkler over midtbornholm, er det fordi de afventer, at Ivan nærmer sig vores grænse.
Pludselig stikker de af for at flyve ud mod Ivan for at afvise ham. Nogen gange, er Ivan så længe om et komme frem (ligger og driller svenskerne eller Polakkerne på vej mod Bornholm), at vores jagerfly er ved at løbe tør for brændsstof. De må så returnere til basen i Jylland, medens nye F-16 er på vej for at overtage opgaven. Der er desværre ikke - i fredstid - mulighed for at benytte US tankfly til optankning af vores F-16 i luftrummet omkring Østersøen!

Hvis det er skyfrit, kan du ofte se F-16's flymønster over øen - også når vi flyver over mod Kaliningrad for at afprøve det russiske luftforsvar - der desværre er langt bedre udrustet end det danske - der intet luftforsvar har..... andet end det der findes på den ene af vores 3 fregatter!!!! 

Folkemødet missilangrebet af russiske jagerfly i 2014
NEJ, det var et "normalt" aggressivt flymønster Ivan benyttede, da han i 2014 fløj mod Bornholm i en højde, hastighed og vinkel der indikerede et missilangreb mod radarstationen på Segen - og ikke Folkemødet.