1 surfer 1976. Foto Østergade 35 Rønne i gårdenMit "vandliv" starter med snorkel, derefter dykning med 2x7 liter flasker, speedbåd, Windsurfing og slutter med kajak. Her starter jeg med WIndsurfingsporten som jeg indførte til Bornholm i 1976.

Efter at have tilbragt 13 år på Balka Strand med min surfskole som jeg startede i 1977, havde jeg fået nok af brændende sol, havvand, dumme tyskere der drev til havs og skulle hjælpes i land, sand overalt - i håret, i hudens porer, i campingvognen - osv., og blev landkrappe indtil 2008!

Jeg startede windsurfingsporten op på Bornholm i 1977.
Oprettede surfskole på Balka og underviste i Rønne Sejlklub i mange år.
Heldigvis havde jeg en forstående familie. En dejlig hustru der passede børn, hus, have og kom ned på weekendophold på FDM Camping i weekender og ferie. Uden denne opbakning ville det ikke være muligt at drive surfskole samtidig med, at jeg havde en kontorforsyningsforretning der også skulle passes!

Foto viser mit første surfbræt i 1976 hvor Jakob på kun 3 år holder masten.
Jakob er i dag en meget habil Kitesurfer men "tror pokker" - han er jo også "opflasket" med Windsurfing og er nu i gang med at lære sine børn - 3. generation - surflivets glæder og ikke mindst, respekt for havet!

Det viste surfbræt (Tysk Windrider i fiber) solgte jeg til Per Lindgren i Allinge.
Han snød sin gamle læremester (mig) og surfede som den første til Sverige en augustdag i 1979. Jeg gjorde det sammen med Kurt Zarzucki dagen efter. Vindforholdene om lørdagen var ellers perfekte, men da var vores ledsagerbåd, "Mester" optaget, derfor kom Per først. Han havde følgeskab af en sejlbåd fra Hammerhavnen.

Mere følger - siden er under opbygning.