Himlen blev mørk af russiske fly der flyver over Bornholm!

Det er i 50'erne og jeg sidder på min bedstefars arm, medens vi står under det store pæretræ i Bredgade 6 i Rønne, hvor jeg blev født den 5. oktober 1947 klokken 06:30 - på en sofa.

Det er i begyndelsen af den kolde krig og kun 1 år siden Danmark endelig blev frit, da russerne efter forudgående terrorbombninger af Rønne og Nexø, 11 måneders besættelse, voldtægter og plyndringer forlod Bornholm, og Danmark blev frit - den 5. april 1946.
De danske skoleelever kender desværre ikke den del af historien men undervises i, at danmark blev frit i 1945 hvilket er skammeligt - hvis Bornholm er en del af DK, var det først den 5. april 1946 danmark blev frit og ikke 5. maj 1945 som de fejlagtigt får at vide i skolerne! 

Jeg mærker tydeligt angsten i min bedstefar "kommer russerne nu tilbage for at genbesætte os"?

De havde oplevet II WWW-krigen, terrorbombningen af civilbefolkningen, flugten ud af byen og tilbagekomsten til en udbombet by, 11 måneders russisk besættelse, Berlin blokaden og Koreakrigen på det tidspunkt (senere kom mange flere til).

Herunder ser du de to krænkelser af dansk lufrum russerne gennemførte uden de forventelige store konsekvenser.

En vatpik af udenrigsminister der desværre omtales som bornholmer, Jeppe Kofod udtaler, at den russiske ambassadør er indkaldt til "en samtale" som han på bedste kujonagtiv vis overlader til udenrigsministeriets direktør at tage, medens han selv "flygter" til et NATO møde viser kun, den danske slaphed overfor russerne og er en gentagelse af den i 30'erne svage eftergivenhed typisk socialdemokrater og radigale udviser overfor nazisterne og nu de nye nazister - russerne...

At stemme på S eller de radigale er i manges verden stadig regulært at begå landsforræderi, de lærer aldrig af historiens fejltagelser - men gentager den!

Har danskerne glemt sloganet "Aldrig mere en 9. april" ??

Russiske flykrnkelser 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Russiske flykrnkelser 2'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvornår kommer næste krænkelse?

Der er gang i luftrummet ud for og omkring Bornholm for tiden, men det vender jeg tilbage til senere.
Nu er det pludselig NATO der er bagud og må i gang med at opruste - alle NATO lande undtagen DK har forstået Putins trusler, men regeringen tænker ikke på egen sikkerhed men snorksover videre - akkurat som i de katastrofale 30'ere.