HJV FilmfotoHjemmeværnet, forsvaret og civilforsvaret
Jeg mener, at det er enhver rask dansk mand og kvindes pligt og ansvar at deltage i forsvaret af demokrati, frihed og dermed vores lands værdier.

Under og efter krigen sagde man "Aldrig mere en 9. april" - men hvad gør DU, for at det ikke skal ske igen? Er DU klar til at yde en indsats for DIT land?

Kender vi vores fjende nu hvor den kolde krig er overstået? Jeg mener JA. En fjende er den der vil påtvinge os deres værdinormer og bruger vold og terror til at nå deres mål som det skete 11. september 2001 i New York.

Derfor glæder det mig at Danmark langt om længe har lagt forsigtigheden og fodnotepolitikken på hylden og deltager aktivt i terrorbekæmpelsen som det sker i Afghanistan og Irak.

Kun et land, der viser viljen og evnen til at forsvare sig, vil forblive en selvstændig nation. Jeg har nu gjort min pligt som medlem af Hjemmeværnet siden 5. oktober 1966 - og det fortsætter jeg med, selv om Christiansborg politikerne har forrådt Bornholmerne ved at nedlægge Bornholms Værn.

Efter den 11. september 2001, er det endnu mere nødvendigt med et stærkt TOTAL-forsvar !!!

Foto: Fra Hjemmeværnet film "Hjemmeværn hvorfor det" optaget i 80'erne.
Fra venstre Kurt Zarzucki, Sven-Erik Bejerholm Sørensen og Steen Paldan - som nu har passeret hele 55 års medlemskab af HJV.