PALDAN.DK

Endelig!
Efter ca. 25 års ventetid er det endelig lykkedes at få købt paldan.dk, der indtil november 2016 var ejet af en bruger som aldrig anvendte navnet.

Hen over vinteren (17-18) vil jeg oprette alle mine sider samlet under denne nye side.
Det være sig beskrivelser fra den kolde krig, mit kajakliv, min afdøde kones kamp mod canceren med mere.

Har du gode ideer til siden er du velkommen til at skrive til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formål
Jeg nærmer mig i skrivende stund (NOV 16) de 70 år. Jeg havde en ide om at skrive en bog om mit liv der har budt på mange herlige og barske oplevelser, men jeg vælger i stedet for, at skrive om det her på siden så "gud og hvermand" kan følge med. Det var oprindelig tanken at skrive en bog til mine børn og børnebørn om vores liv og især om deres mor og farmor Marit, der døde 14. november 2014 efter 5 ½ år hård kamp mod canceren i en alder af kun  65 år, men jeg vælger i stedet for, at skrive min beretning på siden.

Marit, foto af Suste Bonnen

Foto: Marit, fotograferet af Suste Bonnén i 2010, 1 år efter cancerudbrud.

Det er mit håb, at jeg kan nå at beskrive  Marit's og mit liv her på siden inden jeg skal mødes med Marit igen et andet sted, så børn og børnebørn har en beskrivelse af, hvilket fantastisk menneske deres mor (farmor) Marit var. En ener ganske enkelt. De ved det i dag, men husker det det når de er voksne?

Mere følger, siden er under opbygning.