Bjaerger doede75 året for Danmarks befrielse
- er Bornholm ikke en del af Danmark??

Billedet: Medens det øvrige Danmark fejrer befrielsen, bjærger Bornholmerne deres døde fra ruinerne efter de russiske terrorbombninger af Rønne & Nexø!
 
Jeg har sendt nedenstående brev til ALLE medlemmer af Folketinget den 18 OKT 19. Kun en har til nu reageret, Peter Juel-Jensen, men han kender også historien - gør "vores" Lea Wermelin ikke det siden jeg ikke hører fra hende?
 
 
Kirke asyl USSR bombningerKære Mette (Statsminister), Trine (Forsvarsminister) og Jeppe (Justitsminister, opvokset på Bornholm)

Læs venligst nedenstående og tænk gerne over hvor meget du/I svigter Bornholm næste år – hvis Bornholm da ellers er en del af Danmark….
Læserbrev fra Steen Paldan 

(Foto: Børn søger tilflugt, her i Nyker Kirke, medens "restdanmark" fester).

75 året for russernes terrorbombninger af civilbefolkningen på Bornholm.
 
Skal vi ”fejre” 75 året for russernes terrorbombninger af Rønne & Nexø i 2020?

Nej det skal vi ikke.
Står det til nogle politikerne skal ”vi” derimod ”fejre” 75 året for Danmarks ”befrielse” uagtet, russerne terrorbombede civilbefolkningen i Rønne og Nexø, i stedet for at bombe de tyske lejre og kanonstillinger.

Efterfølgende 11 måneders besættelse der startede med plyndringer og voldtægter, måtte bornholmerne finde sig i - før vi den 5. april 1946 endelig kunne fejre Danmarks befrielse - med to byer lagt i ruiner og familier der havde mistet flere af deres kære.

Jeg fyldes med harme når ”vores” statsminister forleden udtaler, ”når vi i 2020 fejrer 75 året for befrielsen” - er Bornholm da ikke en del af Danmark?

Jeg fyldes endnu mere med harme, når ”nogle bornholmske” politikere kan finde på at misbruge skatteydernes penge på at støtte op og bevilge 15.000 kr. til Projekt Alsang - i min verden er det uanstændigt og rent ud sat noget svineri overfor de efterladtes familier og bornholmerne.

Jeg græmmes over, at vi nu i 74 år har fundet os i dette historiske falsum og, at bornholmerne vil vedblive med at finde sig i det.

Steen Paldan